Bilde av elbil som er på service på et verksted

Elbilservice

Hører du en ulyd, eller er det på tide med en service av din elbil?
Kjør innom oss da vel!

Vi anbefaler alle eiere av en elbil å komme til oss for en hovedservice minst én gang i året. De fleste elbil-produsentene anbefaler service minst én gang i året. Med spesielt tanke på sjekk av kupéfilteret, bremsevæsken og bremsene. Vi følger produsentenes serviceskjema, slik at garantien på bilen er gyldig.

Kom til oss for en service av din elbil mens du slapper av med en kaffekopp. Du kan selvfølgelig koble deg opp på vårt trådløse nett mens du venter! Må du på jobb eller annet mens elbilen er på service hos oss? Ikke noe problem. Vi sørger for at bilen din er klar når du kommer tilbake. Vi tilbyr også leie av bil mens du venter på at din bil skal bli så god som ny.

Her på Thuen & Matre tar vi en grundig sjekk av din elbil. Vi kontrollerer, ser etter slitasje, smører dører og der det trengs. Har du rustne bremseskiver? Vi smører opp bremsene foran og bak på bilen.

Du kan trygt sette din elbil igjen hos oss — da er bilen i trygge hender.

Visste du at…

Hver gang du bremser eller reduserer farten, vil litiumion batteriet lade seg opp. Dette på grunn av det nyeste bremsesystemet innen elektrisk bilteknologi. Det vil sørge for maksimal batterivarighet før neste ladning trengs!